Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 460 Mrd Ft
Projektek száma: 8800 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 9900 GWh
Földgáz energia: 2250 Mio m3
Elért meg- takarítás: 45 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Aktuális

2018.11.16, péntek Sourcing 2018 Q3 – Villamos energia piaci negyedéves jelentés

A harmadik negyedév elteltével ismét elkészítettük az esedékes villamos energia piaci negyedéves jelentésünket. A továbbiakban a 2018 Q1 – 2018 Q3 időszakra vonatkozóan áttekintést nyújtunk a Sourcing Hungary Kft. által szervezett tenderek és eljárások releváns statisztikáival, volumen adataival, áraival, a piacon megfigyelhető kereskedői aktivitással, a legfontosabb piaci eseményekkel, illetve a tőzsdei mozgásokkal és trendekkel kapcsolatban.

 

Bevezető

2018.11.16, péntek

A Sourcing Hungary Kft. elkészítette Önöknek az idei harmadik negyedév lezárását követően a soron következő földgáz energia piaci negyedéves jelentést. Anyagunkban bemutatjuk a 2018 Q1 – Q3 időszak során általunk szervezett tenderek statisztikáit, volumen adatait, árkonstrukciókat, továbbá a kereskedői aktivitást, valamint a fontosabb tőzsdei fejleményeket és piaci történéseket.

 

 

Bevezető

2018.11.14, szerda

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2019.01.01-vel kezdődő villamos energia évre vonatkozóan, amennyiben nem rendelkeznek még energiakereskedelmi szerződéssel, a hazai jogszabályi környezet és gyakorlat alapján 2018. november 30-ig szükséges bejelenteni jelenlegi kereskedőjük felé az új kereskedő kilétét.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy villamosenergia beszerzését legkésőbb a november 26-val kezdődő héten szükséges lezárni.

2018.08.09, csütörtök

A Sourcing Hungary Kft. elkészítette Önöknek az idei első félévet követően az esedékes földgáz energia piaci negyedéves jelentést. Jelen kiadványunkban ismertetjük a 2018 H1 időszakra vonatkozó legfontosabb piaci fejleményeket és eseményeket, az általunk szervezett földgáz energia tenderek statisztikáit, volumen adatait, a kereskedői aktivitást, valamint a megfigyelhető trendeket és a tőzsdei mozgásokat.

 

 

Bevezető

2018.08.09, csütörtök

Az első félév lezárásával elkészítettük a 2018 H1 időszakra vonatkozó villamos energia piaci negyedéves jelentésünket. Anyagunkban ismertetjük a Sourcing Hungary Kft. által az első hat hónap során szervezett és lebonyolított villamos energia tenderek releváns statisztikáit, volumen adatait, árait, a piacon megfigyelhető kereskedői aktivitást, a legfontosabb piaci eseményeket, valamint a tőzsdei mozgásokat és trendeket.

 

Bevezető

Oldalak