Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Társadalmi felelősségvállalás

KARÁCSONYI ADOMÁNYGYŰJTÉS - 2020

2020.12.03, csütörtök

Tegyük együtt szebbé a gyerekek karácsonyát!

A Sourcing-hagyományokat követve cégünk idén is támogatja a jászberényi Szent István Körúti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola közel 180 hátrányos helyzetű, sérült diákját. Ezzel is örömet és segítséget nyújtva Nekik, ehhez invitáljuk most Önöket is.

Anikó Állatmentő Alapítvány - Támogasd Te is!

2020.11.04, szerda

Csatlakozz hozzánk és legyél te is alapítója egy jobb ’’állati” világnak! Támogasd te is az Anikó Állatmentő Alapítványt, akik célul tűzték ki egy olyan állatvédelmi centrum létrehozását, ahol az összes kidobott, beteg állat segítségre talál, ahol megszűnnek a tömeges állat elaltatások, és ahol az összes kis szőrmóknak esélye van a túlélésre az egészséges és boldog életre!

Mikulás-sapkában a gyerekekért - 2019

2019.11.04, hétfő

Ezúton kérjük, Önöket tartsanak velünk és szerezzünk együtt boldog pillanatokat a Démétér házban gyógyuló gyerekeknek! Legyünk mi a 10 000 Mikulás egyike, akik idén megajándékozzák a Démétér Ház lakóit egy mikulás sapkás fényképpel és egy személyes üzenettel: Veletek vagyunk, gondolunk rátok, gyógyuljatok meg minél hamarabb!

Karácsonyi karitatív nap - Jászberény

2018.12.19, szerda

Nagy örömünkre idén is részt vehettünk a jászberényi SZENT ISTVÁN KÖRÚTI EGYSÉGES GYÓGYPEDAGÓGIAI MÓDSZERTANI INTÉZMÉNY, ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKISKOLA ÉS KÉSZSÉGFEJLESZTŐ ISKOLA karácsonyi évzáró műsorán. Az iskola 170 tanulója és pedagógusaik hatalmas lelkesedéssel készültek az előadásra, és gyönyörű gyertyatartót, asztali díszt is készítettek nekünk.

Reméljük, ajándékainkkal nekünk is sikerült örömet szerezni a gyerekeknek, hiszen mindenkinek jutott egy kis játék és édesség.

EREDMÉNY – Annapurna jótékonysági aukció a gyerekekért

2016.06.15, szerda

Nagy sikerrel zárult 2016. június 07-én a Sourcing Hungary Kft. szervezésében megrendezésre kerülő Annapurna Jótékonysági Aukció.

 A résztvevő licitálók az árverési tárgyakért összesen 1.463.117 forintot fizettek ki a kedvezményezettek bankszámláira. A nyereménytárgyakat személyesen Klein Dávid adta át irodánkban a támogatók egy részének, akik pedig nem tudtak részt venni a tárgyátadáson, postán kapták meg a Dávid által dedikált Annapurnás ajándéktárgyakat. Köszönjük a nagylelkű támogatást az összes résztvevőnek!

 

Annapurna jótékonysági aukció a gyerekekért - Virtuális kalapács alatt Klein Dávid csúcson járt teleszkópos túra botja

2016.05.25, szerda

Klein Dávid a Johnnie Walker Annapurna Expedíció keretében 2016. május 1-jén helyi idő szerint 13:30-kor érte el az Annapurna 8091 méter magas csúcsát oxigénpalack használata nélkül. Ez óriási hazai siker, hiszen korábban magyar hegymászó még nem járt a világ egyik legveszélyesebbnek tartott hegycsúcsán. 

2015.12.16. SOURCING KARITATÍV NAP – JÁSZBERÉNY

2015.12.17, csütörtök

Köszönjük a jászberényi Szent István Körúti Általános Iskola és Speciális Szakiskola diákjainak felejthetetlen karácsonyi előadását. Fantasztikus élmény volt végre személyesen is találkozni a gyerekekkel, átadni nekik az összegyűjtött ajándékokat és látni az örömöt az arcukon.

Karácsonyi Adománygyűjtés és Karitatív Nap

2015.11.09, hétfő


A társadalmi felelősségvállalás a Sourcing Hungary Kft. életében mindig is fontos volt, így a hagyományokat követve cégünk idén karácsonykor is igyekszik segítséget nyújtani, és örömöt szerezni. Ezúttal a jászberényi Szent István Körúti Általános Iskola és Speciális Szakiskola közel 170 hátrányos helyzetű, sérült diákjának.

Sourcing Karitatív Nap - Önkéntesen a KÉKTÚRA Tiszta Útvonaláért

2015.10.10, szombat

A Sourcing csapata 2015. október 09-én, pénteken ismét tanúbizonyságot tett, hogy mindig van mit tenni a környezetünkért. Az Országos KÉKTÚRA útvonalának egy rövid szakaszát (Hűvösvölgyben a Fenyőgyöngye Vendéglőtől Solymár felé haladva) tisztították meg a felelőtlen, környezetükre igénytelen emberek nyomaitól.

Sourcing Karitatív Nap – Jászberény

2015.09.25, péntek

Cégünk dolgozói a Sourcing Karitatív Nap keretében 2015. szeptember 18-án, pénteken a jászberényi Klapka György Szakközép- és Szakiskola, Általános Iskola és Speciális Szakiskola Szent István körúti Tagintézményébe látogattak el, hogy az intézményvezető és a teljes tantestület segítségével részt vegyenek az iskola kerítésének, udvari játékainak és padjainak lefestésében.

Oldalak