Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Partnerek

Stratégiai partnerek

Stratégiai együttműködéseink keretében, olyan partnerkapcsolatok kialakítására törekszünk, amelynek eredményeképpen partnereink többletértékhez jutnak a külső szolgáltatók által biztosított módszerek, eszközök és technikáknak, szolgáltatásoknak köszönhetően.

Szakértői együttműködések

Szakértői együttműködésünk révén egyedi speciális szakértelmet igénylő projektekhez biztosítjuk a megfelelő külső erőforrásokat, így egy kézből komplex szolgáltatást biztosítva a partnereink számára.

Szervezetek

Szervezetekkel történő együttműködésünk elsődleges célja, hogy a szervezetek tagjai általunk biztosított szolgáltatásokat elérjék, valamint a szervezet adta lehetőségek révén kihasználják az együttes fellépésből adódó előnyöket, amelyet szakértőink támogatásával maximálisan ki is aknázhatnak.

Technológiai partnerek

Technológiai partnereink garantálják a piacon elérhető és nemzetközileg is népszerű eszközöket, megoldásokat amelynek köszönhetően Ügyfeleinek számára többi szolgáltatásunkkal egyetemben egykulcsos megoldásként tudjuk biztosítani ezen eszközök és megoldásokból származó előnyöket. Elektronikus beszerzés témakörben technológiai stratégiai partnerünk az eeeBid Kft, Közép- és Kelet Európa vezető beszerzési megoldásszállítója.