Keresés űrlap

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

SOURCING a TOP 100 között a KKV méretű cégek 1,1 milliós mezőnyében!

Az elmúlt években a hazai TOP 200 vállalati rangsor mintájára immáron a KKV cégeket is rangsorolják, ami azért izgalmasabb, mert ebben a szegmensben  hazánkban jelenleg  mikró- és nagyvállalati szegmens nélkül ca. 1,1 millió  kis- és középvállalkozás (250 fő alatti, de 10 fő feletti létszám vagy 50 millió EUR alatti, de 2 millió EUR feletti éves árbevétel) működik, így sokkal nagyobb a mezőny!

A vállalatokat nyilvánosan elérhető cégadatbázisokból előminősítik és pénzügyi mutatók alapján, alapvetően cégérték szerint rangsorolják a TOP 1%-ot, az úgynevezett „felső tízezret”, ami ca. 11.100 vállalatot jelent ebben a szegmensben. Ezen belül is öt gazdasági szektorba sorolva (ipari, építőipari, szolgáltatás, mezőgazdaság, kereskedelem) szakmai zsűri választja ki  a TOP 1%  élmezőnyéből azt a TOP 100 vállalatot, akik teljesítményük és cégértékük szerint a KKV szektor gazdasági motorjának elitjét alkotják, akik automatikusan megkapják a KKV TOP100 tanúsított vállalat cím használatát!

Társaságunk a 2016-os eredménye alapján szolgáltatási szektorba 47. helyezést ért el, ezzel bekerült a hazai KKV vállalatok szűk elitjébe, mint KKV TOP100 tanúsított vállalat! 

Óriási siker, hogy kisvállalatként sikerült a középvállalati mezőnyben helytállni, ahol 250 fős alkalmazotti létszámig vagy éves 15 milliárdos árbevételig bezárólag nagyobb cégek is felsorakoztak!

Büszkék vagyunk ez elért sikerre és köszönjük partnereinknek a bizalmat, akik nélkül nem érhettük volna el ezeket az eredményeket! A KKV TOP100 cégei olyan vállalkozások, amelyek végső tulajdonosai 50%-ot meghaladó mértékben magyar magánszemélyek, valamint a cégekkel szemben az elmúlt 2 évben nem volt regisztrált negatív eljárás és személyi jellegű ráfordításaik sem maradnak el jelentősen az ágazati átlagoktól. Ez a tanúsítvány a magyar piacon különleges abból a szempontból, hogy nem megvásárolható – ezt egyértelmű üzleti eredmények alapján egy független szakmai zsűri adja.

További információk: https://kkvtop100.hu/

GRATULÁLUNK SOURCING, ez egy kitűnő csapatmunka volt!