Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Két megtisztelő díj

Klein Dávid 2016 tavaszán két sportszervezet elismerését vehette át a 2015-ös évben nyújtott teljesítményéért. 2016. március 10-én este – egy nappal a Johnnie Walker Annaprurna Expedíció indulása előtt – Dávid az Excelsior Hegymászó Egyesület 2003-ban létrehozott elismerését, az Excelsior – Év sportolója díjat vehette át, amelyet a 2015-ben elért mászóteljesítményei, valamint az egyesület közösségi munkái alapján ítélték oda. A díjátadás képeit az Egyesület honlapján lehet megtekinteni.

Továbbá szintén nagy megtiszteltetés, hogy a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség idei pályázatán Hegymászás Kategóriában az „Év Mászása 2015” díjat Dávidnak ítélték oda a Manaslu 8156 m csúcsának 2. magyar megmászásáért táborláncos mászóstílusban. Dávid sajnos a Banff Hegyifilm Fesztivál keretében a Corvin moziban 2016. április 7-én tartott díjátadó ünnepségen nem tudott részt venni, azonban az Annapurna alaptáborából küldött üzenetet:

"Köszönöm szépen az MHSSZ megtisztelő elismerését. A Sourcing Manaszlu Expedíció életem egyik legszebb kalandja volt. E sorokat az Annapurna alaptáborából írom. Elnézéseteket kérem, hogy nem tudok személyesen is köszönetet mondani az odaítélt díjért.

Természetesen nem titkolom, hogy a hegyek között önző szándékok vezérelnek: magasztos élményeket szeretnék átélni, szembenézni kétségeimmel, kételyeimmel, olyan szépségeket megpillantani, amivel csak ezek a hegyóriások ajándékoznak meg, és végül teljesebb, lélekben gazdagabb emberként visszatérni. Idelent azonban tudatára ébredek annak, hogy az expedíciós hegymászás talán a legerősebben jeleníti meg a hegymászás közösségi jellegét is: sokan, sok éven keresztül építkezünk a himalájai hegyóriások világában. A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség egy ilyen közösség régóta épülő, formálódó szimbóluma és fóruma. Köszönöm megtisztelő elismerését."