Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

SOURCING HUNGARY - TÁJÉKOZTATÁS (koronavírus protokoll)

Figyelembe véve az új típusú – COVID19 – koronavírus járvány hatásait és veszélyeit az alábbiakról tájékoztatjuk Ügyfeleinket:
 
A Sourcing Hungary Kft. kiemelten fontosnak tartja az új vírus elleni védekezést! Folyamatosan figyeljük mind a hazai, mind a nemzetközi járványügyi szervezetek közleményeit és saját működési protokollunkat is ehhez igazítjuk. Munkatársaink és ügyfeleink egészségmegőrzésének érdekében  az országos protokollhoz képest szigorúbb intézkedési tervet alkalmazunk annak érdekében, hogy biztosíthassuk az egészséges és biztonságos munkavégzés feltételeit.
 
Fokozott figyelmet fordítunk megelőzésre is, így kiemelt figyelmet fordítunk a higiénés szabályok betartására és munkatársak számára liposzómás C-Vitamint is biztosítunk. A protokoll keretében a GDPR szabályoknak megfelelően azonnali tájékoztatást kérünk a kollegáktól, amennyiben külföldön jártak, külföldről érkező személlyel kerültek kapcsolatba, vagy környezetükben gyanús megbetegedést észleltek, hogy megfelelően kezelhessük a kockázatok elkerülését. Az esetlegesen fellépő lázas és/vagy felső légúti panaszokkal rendelkező kollégáinkat azonnal orvoshoz irányítjuk. Az átmeneti krízis időszakban az emberi kapcsolatok minimalizálása érdekében biztosítjuk az otthoni munkavégzés lehetőségét dolgozóink számára és ügyfélkapcsolat kezeléseink során a telefonos vagy egyéb digitális kapcsolatot részesítjük előnybe a személyes találkozóval szemben.
 
A személyes ügyfélkapcsolat kezelés minimalizálása érdekében jelen környezetben kiemelt figyelmet fordítunk a beszerzések során az elektronikus ajánlatkérésekre, így a potenciális és szerződött kereskedőkkel is minimalizálható a személyes kapcsolat. Ezen környezetben Önöket is az elektronikus beszerzési lehetőségek irányába ösztönözzük, kihasználva a gyorsaságot és előnyöket!
 
Célunk, hogy a megelőzésben is együtt lépjünk fel Önökkel:
 
  • Kérjük, hogy amennyiben személyes tárgyalást tervezünk Önöknél és dolgozóik körében valakinél COVID-19 vírust diagnosztizálnak vagy annak erős gyanúja lépne fel, akkor azt haladéktalanul jelezzék irányunkba, ahogy ezt mi is megtesszük az Önök irányába!
  • Javasoljuk a személyes találkozó helyett telefonos kapcsolatot,  telefonos konferenciabeszélgetést, vagy egyéb digitális (pl. skype) kapcsolatot részesítsenek előnyben!
  • Fentieken túl, dolgozóink védelme érdekében:
Lázas és/vagy felső légúti panaszokban szenvedő kollégáikat azonnal a háziorvosukhoz irányítjuk!

A megelőzés legfontosabb eszköze a higiénés szabályok fokozott betartása, amire mi is kiemelt figyelmet fordítunk!

Dolgozóink részére liposzómás C-Vitamint biztosítunk! Esetleges igény esetén Önöknek is tudunk segíteni a hazai gyártó elérhetőségének biztosításával, aki rövid időn belül leszállítja a kívánt mennyiséget!

Köszönjük segítő együttműködésüket!