Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Egyedi képzések

Egyedi képzéseink nem élményprogramokat jelentenek. Az alkalmazott eszközök, tréningmódszerek és a kevésbé ismert témák kidolgozása miatt adtuk ezt az összefoglaló nevet. Tanácsadóink változatos munkatapasztalati hátterére építetve, egymást inspirálva dolgoztuk ki azokat a tréningeket, melyek fókuszában a kivételes teljesítmény elérése áll, legyen szó akár tárgyalási szituációkról, nyilvános szereplésről, döntési helyzetekről vagy új munkatárs felvételéről.

Sourcing egyedi képzések, avagy a tréningek forradalma. Speciális tréningeink célja, hogy az ismert módszereken és technikákon túl egyedi képzési tartalommal és formában különleges képességeket fejlesszen. Célunk, hogy a résztvevőket olyan sajátos ismeretekkel, készségekkel, tulajdonságokkal ruházzuk fel, amelynek köszönhetően képesek lesznek kivételes üzleti- és élethelyzetek megoldására, valamint felkészültekké válnak egyedi szituációkra, stressz- és krízishelyzetek megoldására, sikeresebbek lesznek a vállalkozásfejlesztésben.

Ki ne szeretne pár perc alatt kiismerni a tárgyalópartnerét, felismerni a másik rejtett szándékait, konfrontáció nélkül önérvényesíteni? Olvasni a testbeszédből vagy felismerni a hazugságra utaló jeleket? Az információs társadalomban és a megsokszorozódott megoldandó feladatok közepette ugyanilyen fontos, hogy jól kezeljük a stresszt és képesek legyünk akár a másodperc tört része alatt helyes döntéseket hozni, vagy egyszerűen megtalálni az egyensúlyt a munka és magánélet között. A mindennapi üzleti életben, különösen krízishelyzetekben, határidős feladatok elvégzésében fontos hogy megőrizzük pozitív szemléletünket, hitünket, motiváltságunkat. Ezen készségek fejlesztését hivatottak kiszolgálni a Sourcing speciális képzések.

Egyedi képzéseink közé soroljuk Sourcing Trénerképző Akadémiánkat is. A trénerképzőben közreműködő tanácsadóink együttesen több mint 200 év tréningtapasztalatát kívánják nyíltan megosztani a leendő kollégák – legyen az akár külső tréner vagy belső szervezeti oktató – számára

  • „Szelek szárnyán” - Repülőgép szimulátor tréningcsomag
  • Beszédes hazugságok; Hazugság felismerő tréning
  • Média szereplésre felkészítő tréning
  • Bevált!” - Professzionális kiválasztásra felkészítő tréning
  • Humor tréning - A humor adta lehetőségek kihasználása a szervezeti hatékonyság növelésében
  • Cashflow 1x1 - A befektetői, tulajdonosi gondolkodás kialakítása
  • Sourcing Trénerképző Akadémia
  • Érzelmi intelligencia fejlesztése