Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Heti lapszemle - 29. hét

Heti lapszemlénkben a legfrissebb energiapiaci híreket, aktualitásokat osztjuk meg Olvasóinkkal

 

 

 

Visszafelé sülhet el az orosz gázfegyver - Magyarország is nyerhet rajta

Jókora változást hozhat Magyarország földgázellátásában a várhatóan 2021 őszétől rendelkezésre álló új Török Áramlat 2 – más néven Balkán Áramlat – gázvezeték, amivel egy új, alternatív útvonalon is lehetővé válik az éves fogyasztás 60 százalékát behozni az országba, igazi áttörést azonban akkor jelenthet, ha ezen keresztül sikerülne az orosz mellett egyéb forrású gázt is importálni. Bár a vezeték megépítését nem kis részben a piaci dominanciáját kiterjeszteni kívánó Oroszország szorgalmazta, nem kizárt, hogy egy uniós direktíva miatt hamarosan az orosz gáznak kínálati versenyt támasztó közép-ázsiai gázzal kell osztozniuk a szállító kapacitáson.

Tovább a teljes cikkre...

 

Gázt talált a Mol Pakisztánban

A Mol gázt és kondenzátumot, más néven gázcsapadékot talált Pakisztánban, adták hírül a tőzsde felületén. A TAL Blokk operátoraként a Mamikhel South-1 kutatófúrás sikeresen elérte a 4939 m talpmélységet 2020. május 20-án. A cég történetében ez a 13. találat Pakisztánban és a 10. találat a TAL Blokkban. A TAL Blokk egy óriási olajmező Pakisztán északnyugati részén, a Mami Khel pedig egy ottani hegycsúcs, ennek közelében lehetett a találat. 

Tovább a teljes cikkre...

 

Csökkentik az olajkitermelés visszafogására tett vállalásaikat az OPEC+ országai

Megállapodtak egymással az OPEC-országok és partnereik, hogy csökkentik augusztustól a kőolajkínálat visszafogására tett korábbi vállalásaikat – írja a Reuters alapján a Portfolio.

Tovább a teljes cikkre...

 

Új fókuszok az E.ON-nál

A jövőbeni E.ON Hungária a mostaninál földrajzilag egységesebb lesz, a Dunántúlra és Budapestre fókuszál, ahol intelligens szolgáltatásokat kínál az áram- és a gázellátásban, valamint az azokhoz kapcsolódó új termékek terén – közölte a Világgazdaságnak adott interjúban Kiss Attila, az E.ON Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója. A társaság anyavállalata által indított átalakulás magyarországi része várhatóan 2021. végére zárul le teljesen, és számos portfólióelem átrendezésével jár.

Tovább a teljes cikkre...