Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Céginformáció

A Sourcing Hungary Kft. Magyarország piacvezető független energetikai és beszerzési szakértő szervezete. Küldetésünk szakértő szolgáltatóként a legnagyobb pénz, idő és energia megtakarítás elérése ügyfeleink számára.

Célunk, hogy vállalatok és állami intézmények számára beszerzési és energetikai szolgáltatások keretében a piacon elérhető módszerek, eszközök és piaci információk birtokában optimalizáljuk a beszerzési költségeket és feltételeket, továbbá szakértői támogatást biztosítunk a beszerzési folyamatok racionalizálásában és automatizálásában.

A társaság 2008. február 5-én került bejegyzésre a cégbíróságon. A 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező szervezetünk szakemberei elsődlegesen beszerzési, energetikai és tanácsadói tapasztalattal rendelkeznek versenyszférában és állami szférában egyaránt. Eszközök, módszerek és technikák segítségével támogatást biztosítunk egyaránt a stratégiai (Sourcing) és operatív (Procurement) beszerzési folyamatokban, továbbá energia hatékonysági feladatok megvalósításában. Szakértőink hazai vállalatoknál és állami intézményeknél több ezer energetikai és beszerzési projektben nyújtottak segítséget, amelynek eredményeképpen partnereink jelentős megtakarítást (ROI=100-500%) realizáltak. Cégünk belső és külső erőforrások (iparági szakértők, tanácsadók, szoftverek, megoldások stb.) bevonásával biztosítja a sikeres projektek lebonyolításához szükséges know-how-t, szaktudást, tapasztalatokat és bevált gyakorlatokat.

A kedvező piaci fogadtatás eredményeképp a vállalat célja, hogy szakértőink által a felhalmozott tapasztalatot, háttértudást, piaci információkat közvetítsük a potenciális és leendő partnereink számára, amelynek köszönhetően ügyfeleink hatékonyabban végezhetik beszerzői feladataikat és megvalósíthassák stratégiai céljaikat.

Értékeink – Sikerünk kulcstényezői

Szakértelem - Partnereink számára biztosítjuk a projektek sikeres lebonyolításához szükséges egyedi szakértelmet, tapasztalatokat, piaci információkat, bevált gyakorlatokat és alkalmazzuk a piacon elérhető legújabb módszereket, technikákat, eszközöket – „Professzionalitás”

Fejlődés-  Innováció, kreativitás, proaktivitás, folyamatos fejlődés és fejlesztés működésünkben és szolgáltatásainkban. – „Fenntartható fejlődés”

Maximális hatékonyság – Cél- és eredményorientáltan precíz és minőségi szolgáltatást nyújtunk gyors reagálási idővel.  – „Legnagyobb eredmény a legrövidebb idő alatt”

Tisztesség - Üzleti folyamataink során kiemelt figyelmet fordítunk a függetlenségre, az áttekinthetőségre, esélyegyenlőségre és a tisztességes piaci magatartásra. – „Tiszta játék”

Sikerélmény - Célunk, hogy élmény alapú beszerzéseink keretében a megtakarításokon és ügyfélközpontúságon túl „WOW” élményt szerezzünk ügyfeleinknek. – „Sourcing élmény alapú szolgáltatások”

Együttműködés - Kiemelt figyelmet fordítunk az együttműködésre, hiszen egy jó csapatban 2 x 2=5 - "Csapatjáték"

Társadalmi felelősségvállalás - Fontos számunkra, hogy az általunk elért eredményekből, sikerekből mások is részesüljenek - "Mindig adj vissza valamit!"

Miben nyújtunk segítséget? - MEGTAKARÍTÁSOKAT REALIZÁLUNK

 • Elemezzük a költségeket, megkeressük a megtakarítási lehetőségeket
 • Feltárjuk a megtakarítási potenciálokat, beazonosítjuk a fókuszterületeket
 • Támogatjuk a pályáztatási folyamatot, lebonyolítjuk a tender eljárást
 • Racionalizáljuk a folyamatokat, optimalizáljuk a költségeket
 • Segítünk az ajánlatok kiértékelésében, értékelésében
 • A tenderekbe, eljárásokba új szállítói forrásokat tárunk fel, így erősebb versenyt és kedvezőbb árszinteket eredményezünk
 • A tenderek során kiaknázzuk az eBeszerzés lehetőségeit, valamint elektronikus aukciót, elektronikus árlejtést bonyolítjuk le, így garantáljuk a piacon elérhető legalacsonyabb ár elérését
 • Benchmark, piaci információk birtokában megállapítjuk az elérhető árszinteket
 • Beszerzési társulás, beszerzési közösség létrehozását támogatjuk a kedvezőbb árszint elérésének érdekében

Miért a Sourcing? – KÉZZELFOGHATÓ ELŐNYÖK

 • Egy kézből biztosítjuk a projekthez szükséges erőforrásokat (szoftver, megoldások szakértelem, know-how, bevált gyakorlat, tanácsadók)
 • Független pozíciónkban képviseljük a partnereink érdekeit, és a legkedvezőbb feltételeket harcoljuk ki, megoldásokat dolgozzuk ki.
 • A legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt
 • Alkalmazzuk a piacon elérhető technikákat, módszereket, bevált gyakorlatokat a siker érdekében
 • Eredményorientált díjazással, garanciát vállalunk a sikerre
 • Tisztességes, áttekinthető folyamatokat garantálunk a projektek lebonyolítása során Az ajánlattevők számára esélyegyenlőséget biztosítunk
 • Nagy mennyiségben és értékben bonyolítunk le eljárásokat, így kedvezőbb árszinteket érünk el a vállalatok saját hatáskörben elért legjobb ajánlataihoz képest