Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Aktuális

2020.03.17, kedd Sourcing

Figyelembe véve az új típusú – COVID19 – koronavírus járvány hatásait és veszélyeit az alábbiakról tájékoztatjuk Ügyfeleinket:
 
A Sourcing Hungary Kft. kiemelten fontosnak tartja az új vírus elleni védekezést! Folyamatosan figyeljük mind a hazai, mind a nemzetközi járványügyi szervezetek közleményeit és saját működési protokollunkat is ehhez igazítjuk. Munkatársaink és ügyfeleink egészségmegőrzésének érdekében  az országos protokollhoz képest szigorúbb intézkedési tervet alkalmazunk annak érdekében, hogy biztosíthassuk az egészséges és biztonságos munkavégzés feltételeit.
 

2020.02.25, kedd

Február 24-én nagy érdeklődés mellett megrendeztük az Akklimatizáció felsőfokon, avagy a Dinamikus Energia Beszerzés című szakmai szemináriumunk első alkalmát Budapesten. Az előadásokon a cég vezetői mutatták be a megújult Sourcing 2.0 eddigi történetét és sikereit, valamint a közelmúlt változásait. Fontos információk hangzottak el a legfrissebb energia piaci trendekről, és kiemelt figyelmet kapott az energia beszerzés forradalmának tekinthető Dinamikus Energia Beszerzés. Az eseményt Klein Dávid és Suhajda Szilárd expedíciós hegymászók előadása zárta. 

2019.12.08, vasárnap Ki korán kel, aranyat lel! – Földgázenergia-beszerzés 2020-2021

3 éves mélypontra csökkent a földgáz világpiaci jegyzési ára a nemzetközi tőzsdéken, ami a Fogyasztók számára kitűnő lehetőség, hogy hosszabb távra fixálják a kialakult kedvező árszinteket! 

Kössön szerződést már most a következő földgáz időszakra és profitáljon az időzítésből! Fixálja le az árat hosszabb távra, úgy egy esetleges áremelkedésre is immunissá válik!

Különös tekintettel fontos lehet az időzítés hiszen az orosz-ukrán gázvita még nem rendeződött, ami drasztikus áremelkedést okozhat!

A legkedvezőbb árszint elérésének érdekében kérje támogatásunkat,  hogy megtaláljuk önnek a piac legkedvezőbb ajánlatát meglepetések és apróbetűk nélkül, hiszen az elmúlt év megmutatta, hogy nem elég jó árat elérni, szükség van olyan szerződésekre, ahol a kereskedők egyoldalúan nem érvényesíthetnek szerződés időszak alatt áremeléseket és egyéb hátrányos feltételeket!

2020.03.24, kedd

Heti lapszemlénkben a legfrissebb energiapiaci híreket, aktualitásokat osztjuk meg Olvasóinkkal

 

 

 

A járvány idején is biztosított lesz a villamos energia

Felkészült a Mavir Zrt. a villamosenergia-ellátás biztosítására a koronavírus-járvány idején is; speciális biztonsági intézkedéseket léptettek életbe.

Tovább a teljes cikkre...

 

2020.03.19, csütörtök

Heti lapszemlénkben a legfrissebb energiapiaci híreket, aktualitásokat osztjuk meg Olvasóinkkal

 

 

 

Árampiac: a koronavírus sokkolta az árakat, de hamarosan hiány és áremelkedés jöhet

Oldalak