Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Heti lapszemle - 23. hét

Heti lapszemlénkben a legfrissebb energiapiaci híreket, aktualitásokat osztjuk meg Olvasóinkkal

 

 

 

Építeni kezdte Románia a Magyarországra tartó gázvezetéket

A román gázszállítási rendszerüzemeltető, a Transgaz megkezdte a bolgár-román-magyar-osztrák (BRUA) gázfolyosó romániai szakaszának építését - közölte a román energiaügyi minisztérium hétfőn.

Tovább a teljes cikkre...

 

Lefoglalhatják a Gazprom egyes európai eszközeit

A Naftogaz behajtatná a Gazpromon azt a pénzt, amelynek kifizetését – a stockholmi bíróság döntése ellenére – hiába várja a társaságtól. Az ukrán gázcég az orosz adóssága fejében akár az Északi Áramlat II. részvényeit is átvenné, más értékes európai Gazprom-eszközök mellett.

Tovább a teljes cikkre...

 

20 évvel előznek minket az osztrákok az orosz gázért folyó versenyben

A legmagasabb szintű politikai vezetők, Vlagyimir Putyin orosz elnök és Sebastian Kurz osztrák kancellár jelenlétében kedden aláírták az ausztriai orosz gázszállítások 2040-ig való kiterjesztéséről szóló megállapodást. A korábbi ellátási szerződés 2028-ig szólt, ezt toldották meg most további 12 évvel.

Tovább a teljes cikkre...

 

Egyetlen járható út van az energiacégek előtt?

Az energiaszektor digitalizációját egy alapvető kulturális hatás motiválja, ami elsősorban a kontroll igényének megjelenését jelenti a társadalomban. Mindez új válaszokat tesz szükségessé azon kérdésekre, melyek szerint ki számít szolgáltatónak, ki számít energiatermelőnek, ki számít fogyasztónak - hívta fel a figyelmet Fazekas Imre, az Upwards Motion társalapítója. A most felnőtt generáció irtózik attól, ami bonyolult és nem lehet telefonról megoldani. Ezt a bankszektor már kezdi lekövetni (például élő chatszolgáltatással) - ez az egyetlen járható út az energiaszektor számára is - mondta Tőzsér Áron, a Microsoft Magyarország energetikai üzletágigazgatója a Portfolio Clean Energy & Disruptive Trends című konferenciáján, aki szerint, amennyiben az energiavállalatok továbbra is úgy működik mint eddig, akkor "beleállnak a földbe, mint a dárda". 

Tovább a teljes cikkre...

 

Teljeskörű otthoni ügyintézést épít ki a Nemzeti Közművek

A kérdés minden esetben az, hogy milyen termékportfólióval tudunk majd a piacon releváns szolgáltatást nyújtani, amihez meg kell tudni érteni a motivációkat - fogalmazott Koncz Péter Ákos, a NKM Nemzeti Közművek Zrt. digitális ügyfélélmény igazgatója a Portfolio konferenciáján. Az ügyfélkiszolgálás digitalizációja elérésében a társaság olyan lépésekre törekszik, hogy ne kelljen személyesen ügyet intézni, ehelyett lehetőleg mindent otthonról, digitálisan lehessen elintézni.

Tovább a teljes cikkre...