Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Magyar Pékszövetség Őszi Közgyűlése - Pékakadémia

A Magyar Pékszövetség minden évben megrendezésre kerülő Őszi Közgyűlését – Pékakadémiáját idén 2012. november 17.-én tartotta Egerben.  A rendezvényre a Sourcing Hungary Kft. is meghívást kapott, melyen - egy előadás keretén belül – ismertette az érdeklődőkkel az együttműködés tapasztalatait.
Az elmúlt 3 évben mind földgáz, mind villamos energia beszerzés tekintetében sikerült a Magyar Pékszövetség tagjai részére egy alacsony árat, illetve kedvező feltételrendszert elérni a csoportos energia beszerzés metodika alkalmazása alapján. A tendert megelőzően a fogyasztási adatok nyilvántartása, rendszerezése, illetve a tendert követően a szerződéskötés és a felmondási folyamat támogatása is a szolgáltatási csomag része, mely a Magyar Pékszövetség tagjai számára 2012 óta ingyenes.
Csoportos földgáz energia beszerzésre az elmúlt időszakban négyszer került sor, ahol összesen 29 millió m3-t versenyeztettünk 2,8 milliárd forint beszerzési értéken 458 tagvállalat (771 fogyasztási pont) részére, ahol 10-15 HUF/m3 -es megtakarítást sikerült felszínre hozni a tagok egyedi ajánlatához képest.
Villamos energia beszerzés tekintetében a csoportos tendereztetésre is négyszer került sor, ahol összesen 16,6 millió kWh-t versenyeztettünk 355 millió forint beszerzési értéken 138 tagvállalat (303 fogyasztási pont) részére, mely során 1-5 HUF/kWh fajlagos megtakarítást sikerült elérni a csoportban szereplő tagok részére.
Az utolsó két csoportos energia beszerzés (földgáz, illetve villamos energia) nyertes ajánlatát a Magyar Telekom Nyrt. tette.