Keresés űrlap

Jelenlegi hely

Welcome on board

SOURCING 2020 – Új vezetők a Sourcing fedélzetén és második generációs szolgáltatások

Új vezetők, új szakértők, új termékek, szervezetfejlesztés, termékfejlesztés! Mi így készültünk 2020-ra a magasabb színvonalú ügyfélkiszolgálás érdekében!  

Szentpétery Arnold, ügyvezető igazgató - üzenet a pilótafülkéből

 

Óriási öröm számunkra, hogy 2020 társaságunk számára a megújulást hozta el, amelynek keretében az idei évi fejlesztések eredményeképpen megálmodtuk és megalkottuk második generációs szolgáltatásainkat! 12 éves működésünk után egy újabb életszakasz kezdődik a Sourcing 2.0! Küldetésünk, hogy nyugat-európai színvonalú energiabeszerzési és energiahatékonysági szolgáltatóként ügyfeleink számára még több pénz, idő és energia megtakarítást érjünk el és megvalósítsuk az értékközpontú energiabeszerzést és fenntartható energiahatékonyságot!

Kifejlesztettük Sourcing Enterprise termékeinket, az energiabeszerzés forradalmának tekinthető nyugati mintájú Sourcing professzionális 2.0 szolgáltatásainkat a Dinamikus Energia Beszerzést és új energiahatékonysági termékeinket!

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés, a tisztességes piaci verseny, az esélyegyenlőség, a szakértelem, a költséghatékonyság, az áttekinthetőség, a transzparencia szellemiségében, a versenyellenes gyakorlatok megszüntetésében, a fogyasztók és kereskedők érdekeinek védelmében és a beszerzések automatizálásában! Második generációs szolgáltatásaink kiemelt értékei a fair play, a fair trade, az akklimatizáció és az energiahatékonysági zöld hullám!

WELCOME ON BOARD - Új vezetők és új szakemberek a Sourcing Hungary fedélzetén

Évvégén újabb vezetők és szakértők érkeztek a Sourcing fedélzetére, amelynek célja 2.0 szolgáltatásaink szélesebb ügyfélkörnek történő bemutatása, a magasabb szintű ügyfélkiszolgálás, és üzletfejlesztés, termékfejlesztések. Igazgatói oldali erősítésnek Móró Milán ügyfeleink energiabeszerzéseiért felelős beszerzési igazgató, Szentirmai Tamás kiemelt ügyfélkapcsolatokért felelős kereskedelmi igazgató, Koronczai Zsolt pedig a termékfejlesztésekért felelős üzletfejlesztési igazgató pozícióban érkeztek. Szakértői pozícióban határidős áru- és értéktőzsdei, valamint devizapiaci tapasztalatokkal rendelkező termék- és energiakereskedelemben jártas kereskedőket és nemzetközi energiabeszerzésben jártas beszerzési szakértőket invitáltunk a csapatba, így startra kész a
Sourcing 2.0 !

Szentirmai Tamás, kereskedelmi igazgató – bemutatkozás

 

Szentirmai Tamás 2019. december 1-től a Sourcing Hungary Kft. kereskedelmi igazgatója. Tamás a Budapesti Gazdasági Főiskolán végzett, majd a CEU Business Schoolon szerzett mesterfokozatú diplomát.  Pályafutása során több iparágban tevékenykedett, és mindvégig vállalati értékesítéssel és üzletfejlesztéssel foglalkozott. Az energiaiparban évtizedes tapasztalattal rendelkezik; tevékenységét az iparágban az ALPIQ-nál kezdte, ahonnan a GDF Suezhez (ma ENGIE) igazolt, majd az MVM Partner Zrt-nél folytatta. Ez utóbbi két nagyvállalatnál kereskedelmi és értékesítési igazgatói pozíciókat töltött be az elmúlt években, és a teljes kiskereskedelmi tevékenységet irányította.

 

Hrustinszki Balázs, FLEXI FIX termékmenedzser – bemutatkozás

 

Hrustinszki Balázs 2019. október első felében érkezett a Sourcing Hungary Kft fedélzetére. Balázs a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte diplomáját közgazdászként. Pályafutása elején kereskedelmi bankoknál és befektetési alapkezelőnél is dolgozott, főleg back office területen, majd ezután az Erste Befektetési Zrt. online kereskedelmi üzletágához került, ahol értékesítői és ügyfélmenedzseri feladatokat látott el közel 5 és fél évig.

Itt ismerkedett meg az árupiaci termékekkel, és ehhez szorosan kapcsolódó árfolyamtrendekkel, elemzésekkel, tőzsdepszichológiával, mely a dinamikus energiabeszerzés elengedhetetlen részei, és ezt a speciális szemléletet hozza be a Sourcing életébe.