Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

KHEM rendeletek - földgáz piac

 Megjelentek az egyetemes szolgáltatói gázárak, változnak a rendszer használati díjak, EON irányába fennálló tartozás miatt pénzeszközdíjak kerülnek bevezetésre. A 2009. június 25-i 2009/87 számú közlönyben a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter által  új rendelkezések jelentek meg, ami a hatályos gázárakra jelentős kihatással van.

28/2009 (VI.25) KHEM rendelete a földgázpiac egyetemes szolgáltatáshoz kapcsolódó árszabások megállapításáról. Szakértőink kiértékelték az árakat, amelynek eredményeképpen megállapítható, hogy a jelenlegi közüzemes árakhoz képest minimális változást mutatnak. Az árak szolgáltatónként eltérhetnek, hiszen nem hatóságilag meghatározott. Az alapdíjas kategóriában a gázárak csökkentek, ugyanakkor az alapdíjak emelkedtek, így az összköltségre nincs jelentős hatása. 
31/2009 (VI.25) KHEM rendelet a RHD-ról
2009. július elsejétől változnak az RHD díjak, így a szerződött értékek is a változás mértékének megfelelően fognak változni.
29/2009 (VI.25) a földgázpiac egyetemes szolgáltatáshoz kapcsolódó árak képzéséről
2009. július elsejétől változnak az RHD díjak, így a szerződött értékek is a változás mértékének megfelelően fognak változni
27/2009 (VI.25) A földgázellátásról szóló 2003. évi XLII. törvény szerinti közüzemi nagykereskedelmi engedélyesnél felmerült bevételi hiány megtérítésének részletes szabályairól A rendelet szerint az EON irányába történő 66 Mrd forintos kiegyenlítésének céljából az alábbi pénzeszközök lépnek hatályba a megadott időszakokban
 
Amennyiben a rendeletekre igényt tartanak, kérés esetén emailben megküldjük!